Elinstallatør i Fårevejle på VestsjællandDin garanti for god kvalitet og godt håndværk

Autorisation
Udførelse af elinstallationer er autorisationskrævende arbejde. Med et autorisationsnummer fra Sikkerhedsstyrelsen er du sikker på, at virksomheden opfylder gældende krav på området.

KLS-system certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol
Et Kvalitets-Ledelses-System (KLS) beskriver virksomhedens procedurer for vedligeholdelse af måleudstyr, brug af ekstern arbejdskraft, opfølgning på gældende lovgivning og meget mere. Dette for at sikre en høj kvalitet og sikkerhed i det udførte arbejde. Et godkendt KLS er lovkrav ved drift af virksomhed.

KMO-certificeret
Kølebranchens MiljøOrganisation (KMO) stiller høje krav til håndtering af og arbejde med kølemidler. Et KMO-certifikat er krav ved arbejde med varmepumper og fortæller kunden, at installatøren har gennemgået fornøden uddannelse til håndtering af kølemiddelanlæggene

El-eftersyn
Fejl ved elinstallationer forårsager hvert år brande i danske hjem. Hvis man vil tegne ejerskifteforsikring ved hussalg, er det obligatorisk at få lavet et el-eftersyn, Det er frivilligt, om man som sælger vil tilslutte sig ordningen om el-eftersyn ved hushandel, men nødvendigt hvis man vil fraskrive sig ansvaret for ulovligt udførte el-installationer i huset.

Samarbejdspartnere
Kun brug af godkendte leverandører og CEE-mærkede produkter hos elinstallatør Skovgaard-El. Derved er du bedre stillet ved en højere produktgaranti.

Har du andre spørgsmål om vores service, evner og kvalitet? Så kontakt os gerne.