Skovgaard-El er autoristeret elektriker og elinstallatør fra Fårevejle, centralt placeret i Odsherred

Firmaet drives og ejes af autoriseret el-installatør Linda Skovgaard.Linda Skovgaard fra Skovgaard-El

Linda fortæller:
“Gennem mange år har jeg været elektriker på Sjælland, og opgaverne har spændt vidt fra små serviceopgaver over industri, til intelligente styringer og store entrepriser.

I 2011 dimitterede jeg ved CELF-akademi som el-installatør. Her modtog jeg Tekniqs Installatørpris for mine resultater.

Det har længe været en drøm for mig at etablere egen virksomhed med henblik på at udføre et fagligt stykke arbejde af høj kvalitet med tilfredsstillende resultat for mine kunder.

Hvad kvalitet, tilfredshed og god service er, opfattes vidt forskelligt fra person til person. For mig handler det primært om integritet og ærlighed. Kunderne skal mærke, at man er oprigtigt interesseret i at løse deres opgave. Vejledningen skal være konstruktiv og til gavn for kunden.

Det handler desuden om pligten til at oplyse om eksisterende ulovlige forhold. For hvis ikke fagmanden gør opmærksom på eventuelle problemer, har kunden ringe chance for at opdage fejl i tide og få bragt tingene i sikker stand.”

Hos Skovgaard-El udføres der altid dokumentation for det udførte arbejde. Mange fejl kan undgås og tid spares, når der findes en opdateret dokumentation. Kontakt os for nærmere information.

Hos Skovgaard-El udføres alt i el-eftersyn, varmepumper, ELFO, energitjek, renovering/nybygning, hvidevarer, WIFI/kommunikation/netværk, projektering, drift og vedligehold.